Förra veckan när våren hälsade på..


Socker, socker..

Försöker sluta med socker, men det går inte så bra..
Har visserligen inte ätit något socker i form av godis sen i torsdags, men det blir ju fortfarande lite efterätter å sånt. ;)
Men har nog lite abstinens nu, har nämligen haft ont i huvudet hela dagen. Skitjobbigt. Men det går nog snart över. :)


Ny vecka

Ny vecka och nya tag :)
Denna veckan är ganska fullknökad med föreläsningar, en tenta och lite jobb. Men som tur är kommer älskade T hit imorgon och förgyller tillvaron för mig ^_^

Dagen har bestått av två föreläsningar, varav den ena var riktigt intressant. En produkt- och mönsterdesigner som berättade om sitt arbete och sitt företag. Åh va jag längtar tills jag får börja jobba på riktigt :)
Sommarjobbet är i alla fall fixat, det blir banken en sommar till. Får bara hoppas att det blir nån ny arbetsuppgift så att jag får utveckas lite :)

Efter skolan var det bara att gå hem (med trevligt sällskap i luren av Bec). Fortsatte plugga. Har till och med gjort "läxan" tills på torsdag ;)

Ciao!


Intensiv vecka..

Igår åkte en stor del av klassen till Lager 157 för lite "studier" a.k.a shopping ;)
Fick med mig rätt mycket grejer hem, för i stort sett inga pengar alls! Sånt gillar vi!
Blev kalastrött av allt spring i affärer, så jag somnade på soffan framför TVn. Vaknade upp en kvart innan passet på Friskis började. Slängde mig på cykeln och hann i tid :)

Idag har det varit skola hela dagen, med en härlig paus hos Sandra mitt i. Eftersom hon fyller år idag bjöd hon på äppelpaj med glass. Hur god som helst! Slår till och med mammas äppelpaj ;)
Hem å ladda på med lite corn flakes, och sen iväg till träningen igen. Än så länge går det bra, men börjar bli lite trött i kroppen.. Hehe

Nu är jag kalastrött. Man sover väldigt gött när man tränar litegrann ^_^

Hej då!

En rolig tisdag

Lyckades komma iväg till träningen idag också. Inte illa :) På vägen därifrån hörde Sandra av sig och ville bli klippt, å då är det klart man ställer upp (detär ju så roligt att leka frisör!). Blev bjuden på thaikyckling som var jättestark (jag är känslig, jag vet, hehe) och nudlar. Riktigt gott (om man spädde ut det med lite creme fraische) ^_^

Sen kom Anna-Lena hit och kollade på två avsnitt av Lost innan vi drog iväg och handlade på Coop. :)

Men nu blir det sängen, måste ju vara pigg imorgon, för då åker klassen till Gällstad och Lager 157 :D

Ny jacka

Igår följde jag med Sandra på shoppingtur i Borås.. Meningen var att jag inte skulle köpa något, men lyckades ändå komma hem med en kofta och en vårjacka.
Nu funderar jag på att lämna tillbaka jackan, men vi får se..

Har börjat komma igång med träningen igen.. Var på ett medel/puls-pass igår, och alldeles strax ska jag iväg på ett lunch-pass på 45 minuter. :)
Tänkte försöka träna varje dag denna veckan (i alla fall fram till lördag), och om jag klarar det får jag behålla jackan :) Låter väl som en bra deal? Hehe