Just det!



Var inte jättesugen på att gå ut i helgen, men efter att ha pratat nån timme med Hannah (till höger i bilden) blev jag lite sugen.. :) Får se om det blir Backyard Babies-koncert i helgen..

Ciao!

Friday!

Äntligen är skolveckan över! Nu ska jag snart hoppa på tåget hemåt och ha en underbar helg!



Bild från oktober, tagen av Justine

Värme

Har satt på elementet på högsta värme och låtsats att jag är nån annanstans än i ett mörkt och kallt Borås..

Känns bra ^_^

Nu ska jag försöka få till en kyckling och pastasallad tills imorgon. :)

Ciao!

Mitt skrivbord




Så här fint är mitt skrivbord på datorn. :P Bakgrunden kommer från mongovillage ^_^

Film..

Måste tipsa om en film innan jag glömmer det ;)
Såg Adam Sandler i "You don't mess with the Zohan" för nån vecka sen. Kul film om en irakisk soldat som vill bli frisör och flyttar till New York. ;) Värd att se om man vill få sig ett gott skratt. Hehe

Vår!

Idag har våren börjat dyka upp i Borås :) Solen värmde oss när vi satt utanför Knalleland och väntade på Therese. Sen blev det lite grupparbete och fika med Chai Latte och semla :)

Men åh va jag är jättesugen på att resa utomlands..! Hittade
en sida som påstås vara billigare för att man får boka å fixa lite mer själv, men det är ju inga problem. :P

Maskerad i helgen ^_^



Jag var emo-punkare och Chresti var Plupp :P

Text..

Jäkla va text det blev ikväll i bloggen. ;) Så här mycket text har det nog inte varit sammanlagt under hela det senaste året, haha!
Är väldans foto-sugen, men kameran är hem-hemma och vilar upp sig (inte för att det behövdes, så lite som jag använt den senaste månaden, men ändå..).
I helgen däremot, då blir det fotande så det ryker om det ;) På lördag är det ju maskerad! (Måste fixa klart min klädsel bara.. Hm, just nu funderar jag på att ändra mig helt och klä ut mig till nått annat, men får se hur det blir.) Å så har jag fått ett fotouppdrag, som förhoppningsvis kommer hänga på en vägg i Gislaved om det blir en bra bild. Håll tummarna för mig på lördag, för då ska vi ut i skogen å leta motiv :)








Suck..

Just nu känns helgen extremt långt borta.. Dessutom är jag ledig tisdag och onsdag och vet knappt vad jag ska fördriva tiden med.. Ett alternativ jag seriöst funderar över är att lära mig baka bröd.. Får se om jag orkar ta tag i det och om jag hittar ett vettigt recept. ;)

I eftermiddags hade vi besök av Drivhuset på vår föreläsning i design management. Vi fick göra lite olika uppgifter i "starta eget"-anda. Som första uppgift skulle vi skriva upp 100 saker vi älskar/gillar. Både saker, människor och intressen. Det var ganska intressant att se i vilken ordning man skrivit dem, även om det inte hade någon betydelse.. För mig kom choklad på första plats, tätt följt av mamma och pappa. ;) Runt 50 började det gå lite långsammare så då fick jag tänka till ordentligt vilket resulterade i lite udda saker som melodifestivalen, cider, sjunga i bilen och Parken (Sigges Loge kom redan på 10:e plats, strax efter Japan, kyckling och pojkvännen). Kom faktiskt inte på mer än 76 saker, men vi fick fylla i fler allt eftersom, så får nog sätta mig ner med listan ikväll och tänka till lite. :P Det var ganska skoj att göra en sån lista, så alla ni som känner er manade, sätt igång! :P (Kan tänka mig att detta kan vara ett kul tidsfördriv för lärarstudenter från Växjö ;P)










Måndag..

Ursäkta att jag har varit helt borta i en vecka, men jag haft sportlov. :) Var kanske inte helt ledig egentligen (borde pluggat), men det var skönt att få komma hem och bli lite ompysslad. Å det har jag verkligen blivit :) Både av mamma, mormor och inte minst pojkvännen. Veckan har bestått av mys framför TV:n (kollade på Bonde söker fru-bröllopet med mamma, i alla fall första halvtimmen, sen hade det visst blivit nån miss i inspelningen, hehe), shopping i Jönköping, matlagning (det blev både crêpes, laxpaj och hemlagad pizza förra veckan) och trevligheter med vännerna :)













Inspiration



Inspiration är gratis, även om kläderna är dyra ^^

Klipp, klipp



Fick ett litet ryck igår (fast det var egentligen ganska genomtänkt..) och klippte lugg. ^_^
Men ni får inte säga nått till mamma, för jag ska överraska henne på tisdag ;)

Lördag!



Foto: jag och Anna-Lena på Bella Center


Ikväll blir det Melodifestivalen och slingning med Sandra ^_^

Modemässan









Ursäkta mina kassa mobilbilder..  Men här är i alla fall en liten glimt från Köpenhamnsresan :)

Köpenhamn!

Nu bär det snart av!

Får rapportera om modemässan imorgon. :)

Skooor



Om det bara kunde bli vår snart så jag får shoppa lite nya skor :)

Hemnet..

Är inne å kollar runt lite på hemnet. Å hittade en lägenhet med beskrivningen "Enkelt och prisvärt boende med närhet till gräsmatta och äppelträd". Låter underbart :)

Looklet <3








Åh va jag gillar
Looklet :) Nu behöver jag inte installera nått The Sims längre.. Hehe