NY Shopping del 2 - Hudvård

image131

Dags för andra delen..
Köpte på mig lite set på Sephora. Bland annat ett från MD Formulation som ska vara bra mot torr och känslig hy..
Nu har jag använt det i två veckor, och huden känns mycket bättre. :)
Det andra kittet kommer från i.d. Bare Escentuals och innehåller två foundations, ett puder och en bronze-liknande sak, samt vitaminprimer och tre borstar. Älskar verkligen att det ser så naturligt ut när man lagt på det. Enda nackdelen är att det tar ett litet tag att få på allt. ;)

Köpte även en Strawberry Daquiri duschcreme från Philosophy som luktar gudomligt! Och en body spray och en body lotion från Victorias Secret. De luktar också underbart :)

NY Shopping del 1

image130

Självklart handlades det en hel del i USA. Favoritaffärerna kom att bli American Eagle Outfitters, Sephora och Victorias Secret.. :)
Stämningen i butikena var helt otrolig, inte alls som man är van vid hemma, där man på sin höjd kan få ett "Hej, kan jag hjälpa till med något" i de lyxigare butikerna. I New York var det helt annorlunda. Affärerna kryllade av anställda som slogs om att få hjälpa till, och köerna till kassorna blev aldrig långa (förutom på Forever 21, därför handlade vi inte där..) och provrummen var stora och bekväma :)

En dag tog vi tunnelbanan ner till China Town, och sen gick vi Broadway hela vägen upp till Times Square, där hotellet låg. Behöver jag säga att vi smet in i varenda butik vi gick förbi? :P
Bland annat hittade vi en jättecool butik som hette
Necessary Clothing där jag provade i stort sett hela butiken. Massor av snygga toppar och miljoner klänningar :)

Mer shoppingtips i nästa del..

Hemma!

Självklart har jag kommit hem.. Har bara inte hunnit fotografera och lägga ut mina fynd här ännu :)
Kommer förhoppningsvis innan helgen är slut..

image129
Foto: Fun.