Rosa drömmar

image128
Ett litet snabbt kollage till ikväll.. Hittade ett par helt perfekta skor som jag bara måste ha!
Dessa vit-rosa från Reebook. :)
Var tvungen att matcha med lite rosa sminkprodukter från Sephora.
Rouge och läppglans från pop beauty, rosebud salve, och parfymen Baby Girl från Clean.
Bilder: Sephora.com

Valentino!

image125
Läste att Valentino hade ökat sin omsättning förra året, så jag tänkte ära dem med ett litet kollage. :)
Över: Lite studentklädes inspiration.. Så fort jag ser nått vitt klädesplagg börjar jag fundera på om man kan ha det på studenten.. Det börjar närma sig nu. :)

Under: Endel andra snygga kläder från Valentino. Antagligen ingenting man har råd med, men man kan ju i alla fall bli inspirerad.
Gillar speciellt kombinationen på bilden i vänstra hörnet, ser så härligt somrigt ut med blusen och den bippiga kjolen, och knyt-skärpet är verkligen pricken över i:et. Så snyggt!
Andra grejen jag föll för var den gul-rutiga kappan. Kanske inte i det mönstret, men en likadan i nån annan färg (kanske ljusrosa) hade mer än gärna fått flytta in i min garderob :)
image127
Bilder: Style.com.

FashionFun goes to New York

image122

I början av april bär det av! Har börjat kolla efter allt jag ska köpa när jag väl är där, Sephora verkar vara en riktig guldgruva. :)
En vecka är vi där, och det kommer förhoppningsvis inte vara en lugn stund. Kommer bli hur skoj som helst, längtar verkligen!

Har du nått tips om vad jag inte borde missa är det bara att höra av sig. :)


Metallic och blått

image124

Hilary Duff bar en bronsfärgad klänning, med enkla svarta pumps till. Inga smycken och en enkel väska i samma färg. Ingenting som drar uppmärksamheten från klänningen, och det är bara bra, så snygg som den är! En likadan fast vit hade varit supersnyggt på studenten. :)

Sarah Carter hade på sig en kleinblå kort klänning med brett band i samma färg i midjan. Svinsnyggt med heltäckande svarta strumpbyxor tillsammans med hösten och vinterns sko nummer ett - stövletten.
Det enda jag skulle vilja byta ut är väskan, en i silver eller guld hade passat ännu bättre.

James Blunts flickvän, modellen Petra, bar en kort klänning i silver. Gillar färgen, men det blir minus för kort-kort OCH urringat. Nån måtta får det vara.. Dessutom har hon jesus-sandaler till, ingen hit på en gala direkt.

Foto: Gettyimages

Musik och Ray-Ban



Nu är ju inte detta någon musikblogg, men jag var bara tvungen att dela med mig av denna superbraiga låten, som dessutom har en helcool musikvideo. Det är ju inne med 90-tal nu igen, så låt er inspireras av klippet.
I slutet har han dessutom på sig ett par Kleinblå Wayfarers-kopior, en till anledning att kolla.
Skulle klippet inte fungera så kan ni testa med
denna länken.

Sommarkollage

image123

Fick såna vår och sommarkänslor i helgen att jag bara blev tvungen att slänga ihop ett litet somrigt och färgglatt kollage. Trots dagens snöstorm :P
Toppen kommer från
T Bags och har ett helt underbart mönster, älskar rosa! Till det måste man ha ett par helrosa byxor, vad annars? :P De på bilden kommer från Killah och passar förhoppningsvis utmärkt till den långa toppen.
Hittade ett par solgula snygga sandaler, men kan tänka mig att de skaver om man går länge i dem, så då kan man byta till de svartvita från DinSko.
För att få med ännu en färg i denna annars väldigt färgglada outfit tycker jag man ska ha det supersnygga päronhalsbandet från Kenneth Jay Lane, och lite av Smashbox rouge på kinderna. Superfint till den kommande solbrännan. :)


Love the look!

image121

Nu när det blev lite varmare väder åkte jag och en kompis ner till sommarstaden nummer ett, Halmstad. Fick såna vårkänslor så det var inte klokt! Därför blev jag sugen på ljusa jeans igen :)
Hittade ett par snygga på stadium, men jag behöver verkligen inte fler jeans, så tyvärr dök de upp i fel ögonblick.
Ashleys jeans är helt perfekta och ganska lika de jag hittade. Gillar nämligen stuprör som är lite för långa så de blir så där snyggt rynkiga nertill (kan nog ha å göra med att jag är så kort, så alla jeans är för långa).

I helgen kom vi dessutom fram till att killar är som jeans. När man verkligen behöver ett nytt par är det supersvårt att hitta ett par som passar sådär jättebra. Men när man inte behöver nya så flyger de på en.. Småskumt ;)

Blå naglar

image120


Blå naglar är jättehett just nu, och bra för er som inte riktigt gillar neontrenden. Essies mörkblåa färg är jättesnygg, men det finns även budgetalternativ som fungerar.. Mitt blåa köpte jag redan i höstas i Ullared för 10 kr :)

Foto: Fun och blush.se