13:49

Har verkligen haft fullt upp idag. Städat hela lägenheten och rensat i skåpen. :) Visserligen är klockan bara kvart i två, men tänkte jag skulle hinna handla lite innan jag sticker iväg och tränar vid tre. Ska upp till tvätten också.. Bråttom, bråttom!


Sicket flyt jag har..

Lyckades få tvättid redan i eftermiddag. :) Nu är min dag gjord. Hehe

Håller dessutom på att ladda ner Madagascar 2, så kvällen kommer inte bli helt fy skam den heller. Å vi får inte glömma Let's Dance (som jag hade tröttnat på för länge sen om det inte vore för kläderna). Men pojken min vill ju så gärna heja på Magnus Samuelsson, så det går ju inte att missa :P

Funderar lite på vad man ska laga för gott ikväll. Kanske lax? Det var längesen (om man bortser från några bitar på sushin igår)..

Ledig hela dagen idag, så lär bli ett par inlägg. (Nu när jag sagt det så kommer jag inte undan. Måste bli bättring på uppdateringsfronten..) :P

Sushi!Kolla vad jag åt till middag idag! :D Vem blir inte glad över denna färgglada maträtt. :)

För 4 veckor senÖnskar jag hade hunnit åka mer skridskor medans det fanns is.. :P

Torsdag
Idag har jag haft föreläsning och programmöte. :) Sen blev det lite impulsshopping på Åhlens med A-L. En julig kökshandduk för 7,50:- bland annat. Det kallar jag fynd!
Hittade även en liten ljusgreja som man kan fästa på väggen i badrummet, samt ett par pyamasshorts som ska invigas inatt :)

Nytt drömjobb!
Jag tar vilket jobb som helst!!

Victoria's SecretSitter å kollar på deras senaste fashionshow just nu (och ja Sandra, jag blev väldigt sugen på att göra sit-ups sen.. ;P)
Fick också en jättelust att shoppa nya underkläder.. tills jag kom på att jag redan gjort det idag. Lite impulsivt sådär. Leopardmönstrat å fint :)

Första inlägget

Idag har varit en spännande dag som började med att A-L skrämde skiten ur mig genom att ställa sig utanför mitt fönster (jag bor på bottenplan) och stirra in på mig tills jag upptäckte henne. Fatta att jag blev helt livrädd :S Sen var jag vaken iaf ;)


Tre

Jag har återvänt till den civiliserade världen! Bredbandet is in the house!

Ska återigen bli världens bästa bloggare (ehum?) och hålla mig uppdaterad om vad alla andra håller på med. :D
Har även ett par bloggdesigner som jag ska ta itu med. :) Skoj hoj!

Onsdag


Onsdag idag, snart lektion i illustrator. :)

Idag sov jag till halv 12, och dagen har spenderats i soffan (tittat på 90210) och framför datorn för att fixa en spellista till lördag. :)

Vaknade upp med en sån toppenfrisyr idag, så var tvungen att ta ett kort ;)

Imorgon ska jag hem till min chokladälskande, shoppingggalna kille å mysa :) Ha en bra helg!

Nytt år

Jag har typ glömt bort att jag har en blogg. Hinner inte skriva. Blä.

Men jag mår bra, å allt är toppen! ^_^

Återkommer när jag känner för det. Kram!