Onsdag!

Nu är uppsatsskrivandet för denna veckan avklarat (förhoppningsvis). Nu är det annat plugg som gäller fram till fredag..

..å då är det SIGGES!

Nu: shoppingtur med mamma :)Bild: Me and the penguins. Älskar min nya Vaio-dator med alla sina värdeadderande funktioner. ^_^

Update.

De gråa från Nelly är mina!

De står hemma hos mamma och väntar på sommaren!

Tidningar billigt

Jag gillar tidningskungen, massor av prenumerationserbjudanden att välja på till billiga priser! Det allra bästa är att prenumerationerna slutar när det står att de ska sluta. Alltså, inga tillsvidareprenumerationer (är alltid svårt att hålla koll på när prenumerationen går ut)..

Just nu har de 4 nummer av ELLE för 98:-. Mycket mode för pengarna!
Dessutom har de underbara framsidor (ibland speciella framsidor enbart för prenumeranter). Jag har flera ELLE-tidningar ståendes på min tavellist, superläckert!

Jag brukar passa på att beställa prenumerationer när man får någon premie på köpet. ;) På det sättet har jag fått bland annat Sex and the City-filmen, en parfym, lite smink m.m..

Nya naglar

Detta är vad jag gör istället för att plugga.. Snygga naglar va? Inspirationen fick jag från denna bilden jag hittade hos bloggen Inspiration & Design. Hon länkar vidare till var man kan köpa kannan.. :)


Freeeedag!

Idag är det äntligen fredag!

Ska förhoppningsvis ut på en liten shoppingtur med mamma idag, annars är det plugg som gäller.

Blev en två-timmars cykeltur igår BTW. Fast vi hann med en drickapaus inne på Sans jobb också. :)


Energi!

Sitter och pluggar. Statistik över internethandel bland annat..
Min energi får jag ifrån en hallon/banan-drink.
Innehåller: Hallon, banan, 1 dl havregryn och 2 dl mjölk. (Tips från Sandra!)

Så, nu ska jag fortsätta skriva lite till, sen ska jag se klart Accidentally on Purpose och kanske ett avsnitt av Cougar Town..

I eftermiddag väntar en efterlängtad cykeltur!