Söndag

Sådär, då var julen (äntligen) över. Har varit fullt upp hela tiden! Minst en skoj grej varje dag! :)
Senaste veckan har sett ut ungefär såhär:

Måndag
- Jobb till halv fem, sen fika hos mormor å en sväng till Gislaved

Tisdag - Först lite jobb innan första julstämningen infann sig hos Justine som bjöd på risgrynsgröt. Lite julklappslek och endel skvaller samt en galen biltur med Nilla. Hehe ;)

Onsdag - Julafton! Tror ni inte det största paketet under granen var till mig? :P Massa god julmat hos mormor (känner mig fortfarande mätt bara jag tänker på det..) och mys med närmsta släkten. Hann även med en liten powerwalk med mamma innan det var dags för glögg i stugan. :)

Torsdag - Sydde hela dagen för att kunna ha något nytt på mig på kvällen. Hann klart med knapphålen en timma innan gästerna dök upp till förfesten ;) Skoj i parken, även om rätt många var sjuka och inte kunde dyka upp :/

Fredag - Annandagen spenderades ute i skogen. Först hos kusinerna utanför Gvd, sen hos Hannah på kvällen med lite underbara människor och massa roliga spel :) (Jag och brorsan vann i "Absolut överrens")

Lördag - Sov länge och fixade med datorn innan jag for iväg till Gvd igen. Hade det mysigt, bakade chokladkaka och letade efter huset med en massa julbelysning (hittade det inte..)

Idag har vi umgåtts med släkten igen då en kusin fyllde år :)

Nu längtar jag till tisdag. Ska bli gött med lite ledigt efter denna hektiska vecka :P

Christmas wrapping



Inte jättejulig, men fin ändå. En liten del av den nya lampan i trappen :)

Christmas With You Is The Best







God Jul!

Äntligen hemma!

Kom på att jag inte skrivit nått här på över en vecka.. Illa av mig. :S
Men ska snart ta tag i bloggandet nu när jag och min dator har Wi-Fi igen ;)

Nästa - banken!

Ciao!

Sunday evening..

Sitter i skolans datorsal (igen) och väntar på att resten av mina trogna gruppmedlemmar ska dyka upp..
Idag ska vi skriva en opposition på ett arbete en annan grupp knåpat ihop, ska bli spännande att se om vi hittar nått positivt att säga om det. ;)
En rolig grej bara: Jag blev superförvirrad över deras ibid i varenda fotnot. "Vad i h*lvete är det för en källa?!", men efter lite googlande fick jag reda på att det är nått man skriver för att slippa skriva ut hela fotnoten igen om det är samma som den som står åvanför.
Det var dagens lärdom. ;)

Å förresten, det gick bra på jobbet igår, men känner att jag längtar hem nu.. Vill ju jobba på ett ställe där man känner igen större delen av kunderna. Saknar mina pensionärer på banken!

Förresten så blev det inget djurparken igr, däremot kom Julia å hämtade mig innan vi gick å handlade. Fick sen skjuts hem. Lyx! ^_^ Sen dansbandskampen på TV och lite tända ljus. Mysigt värre. ;)

Ciao!

One more week, my foot is in the door

Klockan är snart halv tio och jag sitter i ett snöigt Borås och väntar på att få gå till jobbet..

I eftermiddag ska kanske jag och Julia till djurparken ^_^ Sen hem till dansbandskampen ;)

Nu är det nån som visslar i medialabbet.. Å jag som trodde jag var ensam här inne.. hehe

Glad Lucia på er!


Verkligen effektiv..

Nu loggar jag ut för dagen. Behöver gå hem å äta. Vrålhungrig!!
Å jag som behövde svänga förbi Lindex med en väska (skitkvalitet..)

Ciao!

Effectivity

Ibland är man effektiv :) Som idag när jag lyckades släpa mig upp ur sängen före sju bara för att hinna med lite illustrerande/photoshoppande innan grupparbetet. Och detta fastän jag inte somnade förrän halv ett igår och egentligen gärna hade sovit en halvtimme till..

Blev förresten jätteinspirerad av en blogg precis, så nu har jag en idé till nästa inlämning i Illustratorkursen :) (Som ska handla om komposition typ..)

BTW, min dator blev knäpp i måndags.. Så jag formaterade om den lite igår, å då försvann installationen av mina kära Adobe-program, så nu blir det lite krångel innan jag kan installera om dem.. Så himla typsikt.. Jaja, tur att det finns andra sätt att fördriva tiden på.. :)

6:47

Hoj hoj!
Idag är det tisdag och det är ett under att jag inte somnat än, efter att endast ha fått tre och en halv timmes sömn i natt.
Men ibland får man offra sig lite ;)

Idag har jag varit och jobbat hela dagen, gäspade inte en enda gång, men jag höll på att lura en kund på en hundralapp vid ett tillfälle. :P Haha. Man får vara lite förvirrad ibland..
Sen var jag på Willys och handlade och sen pratade jag med Hannah hela vägen hem och lite till.. Hade så mycket att prata om, konstigt kanske med tanke på att vi träffades hela helgen.. Hade så mycket att säga att munnen inte hann med, det var en lustig känsla  ;)

Nu ska jag hem och slänga in en lax i ugnen, sen har jag maten fixad tills imån. :)

Ciao!

Helgen!



Fredag. Tåg till Växjö! Som jag längtat! Buss till Universitetet, och Hannah verkade inte ha koll på nånting, men jag kom rätt till slut ändå ;)

Massa prat och mys med god mat i Hs fina lägenhet. Slog vad om vilken tid jag skulle få sms den kvällen, och självklart vann Hannah :P Vi hann även med en liten promenad sent på kvällen, och jag fick ta lite kort på ett fint slott och en sjö. :)






På lördagen drog vi oss upp vid tio, analyserade lite sms och for in till stan för att shoppa litegrann. :) Hittade en lite skojsig tröja som fick följa med hem, och vi missade systemets öppettid med en halvtimme, lite klantigt, men men.. ;) Sen var det tea-time och lucköppning på torget. Jag var, som Hannah sa "inte så väldigt imponerad".. Hehe


Vi åkte hem och började fixa med maten, när Justine, som verkar ha världens bästa lokalsinne (eller tur), hittade rätt på första försöket, typ.. ;) Åt spagetti med köttfärssås och drack vin.

Framåt halv tolv drog vi in till stan och Oléos där vi stod i kö med en Christoffer med C och sen dansade vi till en massa schlagerlåtar till stängningsdags.


Buss hem, sen the och mackor i Hannahs "kök" innan vi lade oss för att sova vid strax efter fyra..

I söndags var det ännu lite shopping, och jag har nu klarat av två av åtta julklappar jag ska köpa i år. En bra början, i och med att det bara är den åttonde december. :P

Efter ett par timmar på stan, och lite shopping på ICA åkte vi tillbaka till lägenheten och käkade, sen blev vi tvungna att åka mot Värnamo för att inte jag skulle missa tåget..

Choklad och rundtur i Värnamo med Justine en sväng innan tåget kom, sen ett oväntat samtal och en extremt lugn tågresa innan jag var framme i Borås lite drygt en timme senare.


Tack Hannah och Justine för en toppenhelg! Hoppas alla andra haft en bra helg också. :) Kram!




Bilder: Fanny

Jul, jul..



Såhär mysigt är det i min lägenhet just nu :)

Helgen i bilder











Foton: Fanny