Elle-galan ikväll!

Ellegalan
Missa inte ELLE-galan kväll!

Ny klänning

Klänning
Fyndade denna fina klänning idag på Klädhörnans rea. Egentligen var den 20 cm längre, men efter lite trixande blev den precis den längden jag ville ha :)
Var inne på
Blue Dreams och såg att hon hade skrivit om en Topshopklänning som var ganska lik. Den hittar du här.
Förutom klänningen köpte jag en t-shirt med döskallemotiv och en kofta med knäppning fram..

Foto: Fun och Topshop.com

Barnängens Shampoo!

BarnangenHar bytt shampoo nyligen. Till barnängens shampoo för torrt och skadat hår. Har aldrig varit så nöjd med en hårvårdsprodukt tidigare! Funkar kanonbra, och man märkte skillnad efter bara en tvätt :)
Enbart idag har två personer spontant varit tvugna att pilla i mitt hår. Så jag vågar inte ge annat än högsta betyg! ;)Foto:
Barnangen.se

Dagens 23 januari

Dagens 23 januari
Värsta posen på sista bilden, men den bjuder jag på :)
Köpte en ny koft-sak i fredags (vet inte riktigt vad man ska kalla den, för det är ingen kavaj direkt) och den invigdes idag. Köpte ganska mycket annat skoj också, men det dyker nog upp här så småningom. ;)

Koft-saken kommer från Lindex, jeansen är från Sisters och svarta v-ringade toppen under är från Filippa K.
Foto: Fun

Öppet hus på textilhögskolan

textil
Nästa helg, den 27 och 28 januari är det öppet hus på textilhögskolan i Borås. Det varkar vara ganska spännande, så om man är i närheten ska man nog ta sig en titt :)

Textilhögskolans hemsidan finner du
här.
Bild: Fun.

Årets första reashopping!

Idag var jag nere i Halmstad med mor och kollade på balklänningar mönster och tyger. Har lyckats hitta en modell som jag hoppas kommer bli kalasfin! :)

Hann även med årest första reashopping (om man räknar bort den på Klädhörnan, förstås).
En superfin lila tunika och ett par jeans från Sisters var vad jag fyndade. Det är faktiskt andra gången jag köper jeans på Sisters-rean. :)

Annat som fick följa med mig hem var en hårinpackning från Wella och strumpbyxor från Åhlens.

Provade en superfin svart kort kjol med hängslen på HM, men det blev inget köp. Hittade också en svart a-linjeformad kavajliknande sak på samma ställe, men jag kom inte på nått jag kunde ha till, så den fick också stanna kvar. Ångrar mig redan, tyvärr..

Breakfast at Tiffany's klänning till salu!

Tiffanys

LBDn, the little black dress, firar 80 år i år. Kanske bland annat därför som den svarta klänningen från Breakfast at Tiffanys kommer säljas på auktion inom kort.
För över 40 år sen bar Audrey Hepburn denna svarta klänning, som för övrigt är den mest kopierade klädkreationen genom filmhistorien, och i denna månadens Harpers Bazaar bärs den av ingen mindre än Natalie Portman. Är du intresserad så kanske du först vill veta att det är Hubert de Givenchy som har designat klänningen, och priset lär hamna på runt 70 000 £

Alla klär sig lika?

Läs artikeln på SvD och begrunda..

Lite trist att alla ser likadana ut kanske, men jag tycker inte man måste klä sig annorlunda bara för att sticka ut. Klart man får ha på sig det man tycker är snyggt, även om tusen andra har samma kläder. Det är ju bara trevligt att man delar samma stil :) Dessutom blir det lättare att sticka ut om man använder lite roliga accessoarer.

Lika
Bilder: Pinkmascara.com

Nyårsoutfit

Nyårsoutfit
Här kommer nyårsoutfiten, lite sen som vanligt. ;) Ursäktar det dåliga photoshoppandet  men ni får stå ut.
Ikväll blir det utgång igen..
Foto: Bec